S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek s7ouhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

10 Důvodů, proč v LULALU rádi nakupujete:

1. Doprava nad 1200,- ZDARMA

2. Oblíbené akce na dopravu nebo zcela ZDARMA

3. Platba prostřednictvím služby TWISTO, od 24.10. 17, kdy nakupujete, nic neplatíte, až později s odloženou splatností.

4.Registrovaní zákazníci-na konci první objednávky Vás systém automaticky zaregistruje, bez nutnosti cokoliv vyplňovat, získáte 5% slevu napořád, Vaše ceny se Vám zobrazují po přihlášení do zákaznické sekce  Lulalu, vidíte zde své objednávky a jejich stav.


5.Lulalu pro Vás dováží přímo od výrobce vždy čerstvé a hodnotné nerafinované bambucké máslo prémiové, nejvyšší kvality.

6.Lulalu prémiové čerstvé bambucké máslo a produkty z něj se nekazí díky antibakteriálním vlastnostem bez použití konzervantů.

7.Lulalu krémy z bambuckého másla jsou podle hodnocení Vás samotných  kvalitní a skutečně účinné.
8.Lulalu má ke svým zákazníkům vždy individuální přístup.

9.Vše co potřebujete k Vašemu nákupu o produktech Lulalu vědět,  ihned zjistíte prostřednictvím otázky do online chatu, kde je Vám servis stále k dispozici.

10.VÁŽÍME SI našich milovníků skutečného a čestvého nerafinovaného bambuckého másla, pro registrované a věrné zákazníky máme vždy připraven dáreček a slevy.

ZAREGISTRUJTE SE V LULALU, STAŇTE SE NAŠÍM PŘÍZNIVCEM, ZÍSKÁVEJTE KOSMETICKÉ DÁRKY A MĚJTE MLADOU A ZDRAVOU PLEŤ, KTEROU VÁM BUDOU VŠICHNI ZÁVIDĚT. PĚSTĚNOU ZA NEUVĚŘITELNÉ CENY.

LULALU ZBOŽÍ rádi odesíláme také našim zákazníkům na SLOVENSKO, poštovné se zobrazuje přímo v odbavení košíku.


O BAMBUCKÉM MÁSLE

arr3Nyní čerstvě vyrobené máslo pro Vás skladem!Lulalu akce doprava zdarma nad 450,-Kč skončila velkým úspěchem, dokonce jsme ji dvakrát... arr3Péče o pleť po francouzskuFrancouzky stárnou se šarmem a elegancí. Do ordinace k plastickému chirurgovi nechodí tak často jako... arr3Návod na výrobu šípkového vínaSezona šípků je v plném proudu a Lulalu se rozhodl vyrobit trochu šípkového vína na dlouhé zimní... arr37 dalších tipů pro léčbu ekzémuLulalu přináší další další tipy pro boj s ekzémem. 1. Zdravá strava s obsahem nenasycených... arr3Proces výroby a kvalilta surového nerafinovaného bambuckého máslaRuční výroba čerstvého nerafinovaného bambuckého másla, francouzsky karité Je třeba uvést, že každá... arr3Supertučné kokosové mýdloLulalu 100% přírodní, tučné, kokosové mýdlo Důvod proč používat přírodní rostlinné ručně vyráběné... arr3Proč nerafinované bambucké máslo a produkty z něj ?Nerafinované bambucké máslo Lulalu, nejlepší přítel Vaší pleti a pokožky 100% čisté přírodní... arr3Pozor na kvalitu nerafinovaného bambuckého máslaLulalu pro naše milovníky čerstvého bambuckého másla zjišťoval co je nového v dění a  problematice... arr3Sezóna léčivých květů bezuSezóna bezových květů je tady a je čas připravit si nějaké léčivé pochoutky na zimu. Lulalu recept... arr3Chcete mladistvou, hydratovanou pleť.....Podle výzkumů profesora aplikované kosmetické dermatologie z univerzity v Neapoli, Pierfrancesca... arr312 potravin pro mladistvou pleť1.Avokádo Krásné zelené, tučné ovoce, obsahuje mononenasycené mastné kyseliny, díky nimž dokáže... arr3NYNÍ PRO VÁS DOPRAVA ZDARMA NAD 450,-KčVyužijte na počátku školního roku v LULALU senzační dopravu zdarma nad 450,-Kč! Máte na výběr velké... arr3Reflexní masáž obličeje Lulalu bambuckým máslemReflexní masáže obličeje nejsou příliš známé, zato velice jednoduché a účinné k péči o obličej,... arr308.03.2015 Jak vznikl MDŽHezkých a milých dní je v dnešní uspěchané době čím dál tím méně a tak je fajn snažit se zpříjemnit... arr3Seznamte se s unikátním africkým černým mýdlem  100% originální africké černé mýdlo pro zdravou pokožku a vlasy. Již několikátým rokem pro Vás... arr327.03. Africké černé mýdlo LulaluAfrické černé mýdlo, tradičně po staletí vyráběné africkými ženami, jehož obsahem je obyčejně... arr3FUROSHIKI JAPONSKÉ BALENÍFUROSHIKI - překrásný způsob jak balit dárky pocházející z Japonska. Dárky, ale i ostatní předměty... arr31.02 Sv.ValentýnLulalu má rád všechny svátky a tak proč nevyužít den Sv. Valentýna jako záminku pro krásně strávený... arr3Tipy pro ošetřování očního okolíLULALU TIPY NA OŠETŘOVÁNÍ CITLIVÉHO OČNÍHO OKOLÍ Jemná pokožka očního okolí je v ohrožení ať už... arr324.11.2013 Saunování, pohoda před VánociSaunování, Lulalu tip, jak získat energii a oživit pleť před Vánoci Vážení a milí milovníci... arr3Jak poznáte silikony v kosmetice?Jak poznám silikony ve složení? Silikony ve složení (INCI) jednoduše poznáte podle přípon CONE,... arr330.11.2013 DOPŘEJTE DĚTEM TO NEJLEPŠÍJistě si lámete hlavu vždy, když nakupujete kosmetiku pro svého potomka, jaký krém pro ochranu jeho... arr31.10.1013 Co mám dělat s tou cuketou?V čem je cuketa dobrá, jak ji můžeme využít ve prospěch naší krásy? Je docela dobře možné, že... arr31.5.2014Lulalu jásá! Květen, měsíc lásky je konečně tu! Oslavme jej báječnou náladou, skvělými vztahy a... arr3Lulalu svačinka proti celulitiděJistě už se okukujete jak budete vypadat v letním oblečení a v plavkách.  Zde je Lulalu ověřený... arr3Zimní tipy na promazávání atopického ekzému a suché pokožkyLULALU: Jak si pomoci proti atopickému ekzému a suché pokožce v zimě Péče o ekzematickou pokožku... arr3Rozdíl mezi bambuckým máslem a bambuckým krémemRozdíl mezi bambuckým máslem a bambuckým krémem a jeho kvalitou Bambucký krém versus bambucké máslo... arr3Využívejte kouzelných účinkŮ Lulalu nerafinovaného bambuckého máslaLulalu 100% nerafinované bambucké máslo prémiové kvality A má snad nejširší spektrum účinků ze všech... arr3Veganské balzámy na rtyNaši milí milovníci Lulalu nerafinovaného bambuckého másla, mnoho lidí se ptá, zda LULALU BALZÁMY NA... arr323.12.2013 Vážené nerafinované bambucké máslo vyprodánoVážení a milí milovníci čerstvého nerafinovaného bambuckého másla, vážené nerafinované bambucké... arr313.01.Milujeme Lulalu bambucké másloLulalu nerafinované bambucké  máslo jste si oblíbili tak, že jsme se ještě nestihli ohlédnout za... arr3Lulalu pravé mořské houbyVáš osobní kousek moře v koupelně......a to doslova, protože důležité látky si houba uchovává i po... arr3Zimní tipy proti lámání a padání vlasůLulalu Zimní tipy proti lámání a padání vlasů Zima a mráz vlasy vysušují, a to i přes to, že... arr36.12. Vážené nerafinované bambucké máslo ZNOVU VYPRODÁNOVážení a milí milovníci nerafinovaného bambuckého másla, vážené nerafinované bambucké máslo ve... arr34.10.2013 Jak moc platíte za vodu v kosmetice?Kolik platíte za spoustu vody a škodlivé syntetiky v kosmetice? Média často poukazují a varují nás... arr3Proč nakupovat krémy z NERAFINOVANÉHO BAMBUCKÉHO MÁSLA ?Proč svojí pleti a vlasům dopřávat krémy z nerafinovaného bambuckého másla? Kvalita bambuckého... arr315.02. 6 RYCHLÝCH LULALU TIPŮ NA ZLEPŠENÍ STAVU KŘEČOVÝCH ŽIL1.Žilní stěny potřebují neustálý přísun speciálních živin, které posilují stěnu, zabraňují úniků... arr35 KROKŮ PROTI AKNÉ s čerstvým Lulalu nerafinovaným bambuckým máslemAkné, nepěkné půpínky, vyrážka, typické a otravné projevy akné, které se těžko zakrývají, je lépe se... arr320.09.SUPERFOOD PRO VAŠI PLEŤBambucké máslo a krémy z bambuckého másla jsou bez nadsázky tou nejvýživnější potravou tzv.... arr3Sluneční záření a ochrana pletiKdo by neměl rád slunce a uvolněnou náladu, kterou přináší, nyní v parných dnech je ale potřeba... arr305.01.2015 Doprava DPD pro velký úspěch zrušena, sháníme pro Vás nového přepravního kurýra.arr3SLUNĚNÍ LULALU 4 DRUHY FOTOTYPŮPŘED TÍM, NEŽ SE BUDETE VYSTAVOVAT SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ, JE PRO VAŠE ZDRAVÍ A KRÁSU VAŠÍ POKOŽKY... arr35.10. 2013 Recept na víkendLulalu hřebíčková ústní voda Pro Ty, co se zajímají o přírodní ingredience v přípravcích a rádi si... arr323.09.Jak si vyrobit homemade lak na vlasyLaky na vlasy patří mezi nejpříšernější chemické látky, nacházející se v naší koupelně, dusící... arr3Dárečky pro všechnyLulalu má pro Vás, naše milovníky čerstvého nerafinovaného másla a produktů z něj vyrobených, vždy... arr318.10. 2013 Jak neroli účinkuje?Jaké jsou účinky Neroli na pleť a duševní pohodu? Olej z Neroli se získává destilací z květů stromu... arr3Bambucké máslo pro atopikyÚčinky přírodního nerafinovaného bambuckého másla a kyseliny linolové na alergie, atopický ekzém,... arr310 negativních vlivů kouření na stav pleti Špatná pleť – kouření chronicky zbavuje pokožku kyslíku a živin, proto mají někteří kuřáci... arr3VÝSLEDKY ! Soutěžte o luxusní krém Lulalu DeSoleil! Do 30.06.2015Milí příznivci nerafinovaného bambuckého másla Lulalu. Trochu si zasoutěžte, prostudujte eshop... arr3Nerafinované bambucké másloDISKUZE: Nerafinované bambucké máslo, nejlepší přítel naší kůže a vlasů 20 důvodů proč požívat... arr3Nebezpečné syntetické látky v kosmetice, čtěte etiketyV tomto článku bude Lulalu postupně zařazovat informace o syntetických chemických látkách v... arr38.10.2013 Skořicový nápoj pro nachlazenéLulalu zdraví všechny, zejména Ty, kteří o se víkendu nachladili a přináší návod na skořicový nápoj... arr3Jak si vyrobit homemade cukrový scrub s bambuckým máslemLevandulový cukrový scrub Pokud Vás trápí suchá pleť, bez života a lesku, vyrobte si doma... arr3Lulalu Valentýn 2015Připravte se na Valentýna 2015 stylově. Svátek zamilovaných se slaví 14 .února, lidé si vyměňují... arr312.10.1013 Nevíte co s jablky ?Lulalu domácí jablečný ocet pokud se Vám letos urodila spousta jablek a nevíte co s nimi, Lulalu... arr325.08. Bambucké máslo na podbradekZbavte se podbradku s nerafinovaným bambuckým máslem! Podbradek si lidé mylně spojují s obezitou... arr33 Jednoduché způsoby jak být před Vánoci ve forměVšichni chceme být před Vánoci fit a ve formě. Lulalu Vám nabízím tři jednoduché způsoby, které... arr327.08. Jak vyzrát v sychravém počasí na suchou pleť?  Jak vyzrát s Lulalu v sychravém počasí na suchou pleť? Na podzim a v zimě trpí kůže velkým... arr31.09. Jak zabránit vzniku strií v těhotenství?Strie a těhotenství, prevence jejich vzniku Mezi časté následky těhotenství patří vznik strií,... arr3Jak 100% nerafinované bambucké máslo působíJak 100% čisté nerafinované bambucké máslo působí? Organické bambucké máslo je silný antioxidant,... arr326.09.Jak na stařecké skvrny?Jak odstranit tmavé skvrny v obličeji, stařecké skvrny Tmavé skvrny v obličeji a na rukou....... arr313.09. 3 Účinné vitamíny proti celulitidě3 účinné vitamíny proti celulitidě Krásný, 13.páteční den 2013, pokud už léta neúspěšně bojujejte... arr3KDYŽ NEMŮŽETE V NOCI SPÁTNičí Vás nespavost? Nakupujte v LULALU po nocích....a dostanete vždy dárek. Občas se nám stane, že... arr3PARABENY  Parabenům, z čeho se vyrábí, kam se přidávají a jak nám škodí  se zde Lulalu bude podrobněji   v... arr3arr3

KONTAKTY

VOLEJTE LULALU
HOT LINE: 602 22 00 33
v případě, že se Vám nemůžeme ihned věnovat
lulalu@lulalu.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 329 Kč
naše cena 324 Kč

FILTRACE NERAFINOVANÉHO BAMBUCKÉHO MÁSLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


O LULALU RECENZE
HEUREKA
Recenze Heureka

DNES JE JIŽ JASNÉ, ŽE NÁVRAT K PŘÍRODĚ MÁ SMYSL, JE TO MODERNÍ A EFEKTIVNÍ ZPŮSOB, JAK SE VYPOŘÁDAT S PŘÍZNAKY STÁRNUTÍ A ZŮSTAT ZDRAVÍ, SVĚŽÍ A MLADÍ. NEJEN NA TĚLĚ, ALE I NA DUCHU.

JE TO ŽIVOTNÍ STYL

PŘÍRODNÍ SLOUČENINY USKUPENÉ PŘIROZENĚ V ROSTLINÁCH A BYLINÁCH ZE KTERÝCH ZÍSKÁVÁME BLAHODÁRNÁ MÁSLA, OLEJE A EXTRAKTY MNOHONÁSOBNĚ SVÝMI ÚČINKY A VLASTNOSTMI PŘEVYŠUJÍ JEJICH UMĚLÉ NAPODOBENINY ZÍSKANÉ SLOŽITÝMI CHEMICKÝMI POSTUPY V LABORATOŘÍCH.

 

Recenze Lulalu

Ověřený zákazník Lulalu

ZuzkaH.

Přidáno: včera, 18:07

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

Super kvalitní a přírodní produkty, velmi doporučuji. Určitě to nebyl poslední nákup :)

 

Recenze emailem

Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".

Ověřený zákazník Lulalu

Mirka

Přidáno: 26. listopadu 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • hlavně kvalitní zboží
  • kdyby mi o tomto obchodě neřekla kamarádka, tak to nevím:-(
  • Uvítala bych do budoucna stejně kvalitní výběr olejů a kakaového másla
 
Ověřený zákazník Lulalu

Čičina

Přidáno: 21. listopadu 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

90%

Dobrá kosmetika za slušnou cenu

 
Ověřený zákazník Lulalu

Emilka

Přidáno: 13. října 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Výběr kvalitního zboží z domova.
 
 
Ověřený zákazník Lulalu
Jana

Přidáno: 9. října 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

90%

  • vyhovuje mi nákup on-line, nerada ztrácím čas chozením po obchodech, vyhovuje mi možnost platby převodem nebo kartou, nerada objednávám zboží na dobírku - musím pak myslet na to, jestli mám u sebe dost hotovost

Doporučuji!!!

 
Ověřený zákazník Lulalu

Ověřený zákazník

Přidáno: 30. září 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

Kvalitní zboží, rychlé zaslání, spokojenost.

 
Ověřený zákazník Lulalu

Jana

Přidáno: 25. září 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Velká balení za konkurenceschopnou cenu.
  • Zboží je často vyprodxané a musíte sami číhat, kdy dorazí.

Kvalitní zboží za slušnou cenu.

 
Ověřený zákazník Lulalu

Hana

Přidáno: 24. září 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Velmi příjemný, snadno roztíratelný, jemně vonící krém na celé tělo. Určitě doporučuji k vyzkoušení.
 
Ověřený zákazník Lulalu

Mira

Přidáno: 16. září 2015

  • Doporučuje obchod
  • dodací lhůta
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace

100%

  • Velmi kvalitní zboží.
  • Žádné.

Skvělý obchod s přírodními produkty. 

 

Gabriela Jarešová

Přidáno: 1. května 2015

Objednáno: 20.4.2015 21:23

ID objednávky: 21231229

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod Lulalu

    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Rychlost, kvalitní zboží, skvělá komunikace.
  • Žádné

Doporučuji!!!

 

liduna

Přidáno: 28. dubna 2015

Objednáno: 17.4.2015 16:21

ID objednávky: 16211222

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Rychlost dodání kvalitního zboží Lulalu

  • Nic.

Doporučuji!

 

Martina

Přidáno: 14. dubna 2015

Objednáno: 3.4.2015 10:24

ID objednávky: 10241182

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Především nabízí čerstvé nerafinované bambucké máslo, které je ve vysoké kvalitě a v tom spatřuji hlavní výhodu Vašeho obchodu. Tedy kvalita nabízeného zboží je pro mě to nejvíce podstatné a to Váš obchod splňuje.
  • Jsem krátce zákazníkem tohoto obchodu a o slabinách prozatím nemohu nijak informova.

Váš obchod nabízí vysoce kvalitní přírodní kosmetiku, účinné krémy,které používám sice krátce, ale s patrným výsledkem a komfortem pro pleť. Též komunikace s paní Vackovou je výborná. Vřele výrobky z Vašeho obchodu doporučuji všem, kteří chtějí pečovat o pleť čistě na přírodní bázi.

 

Jarka

Přidáno: 11. dubna 2015

Objednáno: 31.3.2015 12:02

ID objednávky: 12021178

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Kvalitní výrobky.
Velice vstřícné jednání paní majitelky. Potřebovala jsem ( až po odeslání závazné objednávky ) rozdělit na dvě adresy dodání. Nebyl s tím žádný problém. Navíc jsem spletla množství objednávaného zboží a oční krém, který jsem proti původní objednávce uvedla následně 2x, byl přibalen zcela zdarma. Určitě doporučuji nejen díky vstřícnosti, ale hlavně díky kvalitě zboží. To, že není vše v designových dózičkách, vůbec neubírá na kvalitě výrobku.

 

Berki

Přidáno: 3. dubna 2015

Objednáno: 23.3.2015 20:45

ID objednávky: 20451160

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • neobvyklý sortiment
  • nepoznám rozdíl mezi krémem a šlehaným máslem a zajímá mě PROCENTUÁLNÍ obsah přidaných látek (olej...)

Přírodní výrobky, spokojenost

 

Lucka

Přidáno: 3. dubna 2015

Objednáno: 23.3.2015 10:21

ID objednávky: 10211157

100%
  • velmi kvalitní produkty Lulalu
  • přírodní produkty

Líbí se mi, že je vše dodáno v papírech. Je to ekologické.
určitě doporučím

Reakce obchodu Lulalu

 

Dobrý den paní Lucko, děkujeme za 100% recenzi a Vaše podněty.
Co se týká prodeje surového bambuckého másla, je na váhu, což znamená baleno v kusech ve folii a papíru. Krásné Velikonoce přeje Lulalu.

 

Anna

Přidáno: 1. dubna 2015

Objednáno: 21.3.2015 19:59

ID objednávky: 19591154

100%

 

 

 

 

Oshli

Přidáno: 22. března 2015

Objednáno: 11.3.2015 21:37

ID objednávky: 21371134

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • kvalitní máslo

 

Ověřený zákazník

Přidáno: 20. března 2015

Objednáno: 9.3.2015 17:45

ID objednávky: 17451128

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

90%

spokojenost

 

janina

Přidáno: 18. března 2015

Objednáno: 7.3.2015 09:18

ID objednávky: 9181118

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Vstřícné jednání a brzké dodání objednávky
  • Na doporučení známé.

Problém s vlasy a pletí.

Je to moje první zkušenost,vše v pohodě, doporučuji.

 

 

 

Recenze Lulalu

 

Gabriela Jarešová

Přidáno: 1. května 2015

Objednáno: 20.4.2015 21:23

ID objednávky: 21231229

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Rychlost, kvalitní zboží, skvělá komunikace.
  • Žádné

Doporučuji!!!

 

liduna

Přidáno: 28. dubna 2015

Objednáno: 17.4.2015 16:21

ID objednávky: 16211222

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Rychlost dodání kvalitního zboží.
  • Nic.

Doporučuji!

 

Martina

Přidáno: 14. dubna 2015

Objednáno: 3.4.2015 10:24

ID objednávky: 10241182

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Především nabízí čerstvé nerafinované bambucké máslo, které je ve vysoké kvalitě a v tom spatřuji hlavní výhodu Vašeho obchodu. Tedy kvalita nabízeného zboží je pro mě to nejvíce podstatné a to Váš obchod splňuje.
  • Jsem krátce zákazníkem tohoto obchodu a o slabinách prozatím nemohu nijak informova.

Váš obchod nabízí vysoce kvalitní přírodní kosmetiku, účinné krémy,které používám sice krátce, ale s patrným výsledkem a komfortem pro pleť. Též komunikace s paní Vackovou je výborná. Vřele výrobky z Vašeho obchodu doporučuji všem, kteří chtějí pečovat o pleť čistě na přírodní bázi.

 

Jarka

Přidáno: 11. dubna 2015

Objednáno: 31.3.2015 12:02

ID objednávky: 12021178

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Kvalitní výrobky.

Velice vstřícné jednání paní majitelky. Potřebovala jsem ( až po odeslání závazné objednávky ) rozdělit na dvě adresy dodání. Nebyl s tím žádný problém. Navíc jsem spletla množství objednávaného zboží a oční krém, který jsem proti původní objednávce uvedla následně 2x, byl přibalen zcela zdarma. Určitě doporučuji nejen díky vstřícnosti, ale hlavně díky kvalitě zboží. To, že není vše v designových dózičkách, vůbec neubírá na kvalitě výrobku.

 

Berki

Přidáno: 3. dubna 2015

Objednáno: 23.3.2015 20:45

ID objednávky: 20451160

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • neobvyklý sortiment
  • nepoznám rozdíl mezi krémem a šlehaným máslem a zajímá mě PROCENTUÁLNÍ obsah přidaných látek (olej...)

Přírodní výrobky, spokojenost

 

Lucka

Přidáno: 3. dubna 2015

Objednáno: 23.3.2015 10:21

ID objednávky: 10211157

100%

  • velmi kvalitní produkty
  • přírodní produkty

Líbí se mi, že je vše dodáno v papírech. Je to ekologické.
určitě doporučím

Reakce obchodu Lulalu

 

Dobrý den paní Lucko, děkujeme za 100% recenzi a Vaše podněty.
Co se týká prodeje surového bambuckého másla, je na váhu, což znamená baleno v kusech ve folii a papíru. Krásné Velikonoce přeje Lulalu.

 

Anna

Přidáno: 1. dubna 2015

Objednáno: 21.3.2015 19:59

ID objednávky: 19591154

100%

 

 

 

 

Oshli

Přidáno: 22. března 2015

Objednáno: 11.3.2015 21:37

ID objednávky: 21371134

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • kvalitní máslo

 

Ověřený zákazník

Přidáno: 20. března 2015

Objednáno: 9.3.2015 17:45

ID objednávky: 17451128

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

90%

spokojenost

 

janina

Přidáno: 18. března 2015

Objednáno: 7.3.2015 09:18

ID objednávky: 9181118

  • Reagovat
    • Doporučuje obchod
    • dodací lhůta
    • přehlednost obchodu
    • kvalita komunikace

100%

  • Vstřícné jednání a brzké dodání objednávky
  • Na doporučení známé.

Problém s vlasy a pletí.

Je to moje první zkušenost,vše v pohodě, doporučuji.

 

 

 

LULALU OHLASY

Vážení návštěvníci LULALU, zde můžete vkládat Vaše názory a připomínky týkající se péče o kůži a vlasy nerafinovaným bambuckým máslem. Zakoupené výrobky můžete hodnotit zde, nebo pod každým jednotlivým produktem. Děkujeme za Vaši přízeň.


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Bambucké máslo pro atopiky
niki-kiwi
22.05.2015 20:38
img img
Re: Bambucke maslo pro atopiky
AmuggedgotJog
02.03.2017 05:03
Lulalu
Gabriela
12.12.2014 16:37
O LULALU

Nabídka  Lulalu je v oblasti kosmetiky na českém trhu zcela ojedinělá.

Kdykoliv jsme schopni nabídnout Vám čerstvě namíchané, skutečně účinné Lulalu krémy z nerafinovaného bambuckého másla, bez přídatných  škodlivých chemických látek.

Do přírodní Lulalu kosmetiky z nerafinovaného bambuckého másla  přidáváme, pokud je to nezbytně nutné pouze látky, které jsou povoleny pro výrobu skutečně přírodní kosmetiky, pokud něco bez těchto látek nelze vyrobit, tak to nenabízíme.

Na Vaše přání jsme schopni vyrobit krém, nebo řadu z bambuckého másla přesně dle Vašich potřeb a představ, stačí nás kontaktovat se svým specifickým požadavkem.

Na zakázku vyrábíme dárkové sady pro přátele, zaměstnance, apod. k různým příležitostem.

Pokud si objednáte zboží v hodnotě více než 500Kč, zasíláme Vám balíček zdarma.

Udržujeme nejnižší možné ceny našich Lulalu produktů z kvalitního nerafinovaného bambuckého másla třídy A tak, aby byly pro Vás vždy dostupné.

A máme Vás rádi.


Nerafinované bambucké máslo je vysoce hodnotné čistě přírodní bambucké máslo, které je po staletí základem hloubkového ošetřování pleti a vlasů, přirozenou ochranou před sluncem a mrazem, prostředkem k léčbě kožních problémů.

LULALU dováží nejkvalitnější bambucké máslo z Ghany, které se stává základem pro přírodní bambucké krémy, které bez jakýchkoliv škodlivých chemických příměsí,negativně působících na pleť, barviv a bez škodlivých parabenů vyrábí.

Bambucké máslo se pyšní až zázračnými pěstícími a léčebnými účinky na naši pleť a vlasy. Dokonale vyživuje a hydratuje v jednom. Nejvýznamějšími účinky je protivráskové a protistriové působení, pomocná léčby dermatitid a ekzémů. Lulalu nerafinované bambucké máslo je napumpováno antioxidanty, vitamíny, mastnými kyselinami, a dalšími prospěšnými látkami, které absorbují hluboko do struktury pokožky a vlasů bez chemických přenašečů. Více o složení a blahodárných účincích bambuckého másla ZDE.

Přírodní kosmetika, kterou LULALU vyrábí je čistě na bázi nerafinovaného 100% organického bambuckého másla, získávaného lisováním bambuckých /shea/ ořechů zastudena. Výsledkem tohoto ručního zpracování je nerafinované bambucké máslo, shea butter, neboli karité.

LULALU vyrábí vždy sezónní malou luxusní kolekci, kterou sezonně obměňuje novinkami.

LULALU Vám přináší to nejlepší a staletími vyzkoušené z Africké přírody.

100% přírodní produkt.

Paraben free.