S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek s7ouhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

10 Důvodů, proč v LULALU rádi nakupujete:

1. Doprava nad 1300,- ZDARMA

2. Oblíbené akce na dopravu nebo zcela ZDARMA

3. Platba prostřednictvím služby TWISTO, od 24.10. 17, kdy nakupujete, nic neplatíte, až později s odloženou splatností.

4.Registrovaní zákazníci-na konci první objednávky Vás systém automaticky zaregistruje, bez nutnosti cokoliv vyplňovat, získáte 5% slevu napořád, Vaše ceny se Vám zobrazují po přihlášení do zákaznické sekce  Lulalu, vidíte zde své objednávky a jejich stav.


5.Lulalu pro Vás dováží přímo od výrobce vždy čerstvé a hodnotné nerafinované bambucké máslo prémiové, nejvyšší kvality.

6.Lulalu prémiové čerstvé bambucké máslo a produkty z něj se nekazí díky antibakteriálním vlastnostem bez použití konzervantů.

7.Lulalu krémy z bambuckého másla jsou podle hodnocení Vás samotných  kvalitní a skutečně účinné.
8.Lulalu má ke svým zákazníkům vždy individuální přístup.

9.Vše co potřebujete k Vašemu nákupu o produktech Lulalu vědět,  ihned zjistíte prostřednictvím otázky do online chatu, kde je Vám servis stále k dispozici.

10.VÁŽÍME SI našich milovníků skutečného a čestvého nerafinovaného bambuckého másla, pro registrované a věrné zákazníky máme vždy připraven dáreček a slevy.

ZAREGISTRUJTE SE V LULALU, STAŇTE SE NAŠÍM PŘÍZNIVCEM, ZÍSKÁVEJTE KOSMETICKÉ DÁRKY A MĚJTE MLADOU A ZDRAVOU PLEŤ, KTEROU VÁM BUDOU VŠICHNI ZÁVIDĚT. PĚSTĚNOU ZA NEUVĚŘITELNÉ CENY.

LULALU ZBOŽÍ rádi odesíláme také našim zákazníkům na SLOVENSKO, poštovné se zobrazuje přímo v odbavení košíku.


O BAMBUCKÉM MÁSLE

arr3Velikonoční nadýchaný mazanec Lulalu    Tento rustikální mazanec pečeme prakticky při všech příležitostech, nejen na Velikonoce, nebo... arr38 neznámých účinků santalového mýdlaSANTALOVÉ DŘEVO A PRÁŠEK Z NĚJ V PŘÍRODNÍM LULALU MÝDLE Sladká, dřevitá vůně původem z Indie, kde... arr3Nyní čerstvě vyrobené máslo pro Vás skladem!Lulalu akce doprava zdarma nad 450,-Kč skončila velkým úspěchem, dokonce jsme ji dvakrát... arr3Péče o pleť po francouzskuFrancouzky stárnou se šarmem a elegancí. Do ordinace k plastickému chirurgovi nechodí tak často jako... arr3Návod na výrobu šípkového vínaSezona šípků je v plném proudu a Lulalu se rozhodl vyrobit trochu šípkového vína na dlouhé zimní... arr37 dalších tipů pro léčbu ekzémuLulalu přináší další další tipy pro boj s ekzémem. 1. Zdravá strava s obsahem nenasycených... arr3Proces výroby a kvalilta surového nerafinovaného bambuckého máslaRuční výroba čerstvého nerafinovaného bambuckého másla, francouzsky karité Je třeba uvést, že každá... arr3Supertučné kokosové mýdloLulalu 100% přírodní, tučné, kokosové mýdlo Důvod proč používat přírodní rostlinné ručně vyráběné... arr3Proč nerafinované bambucké máslo a produkty z něj ?Nerafinované bambucké máslo Lulalu, nejlepší přítel Vaší pleti a pokožky 100% čisté přírodní... arr3Pozor na kvalitu nerafinovaného bambuckého máslaLulalu pro naše milovníky čerstvého bambuckého másla zjišťoval co je nového v dění a  problematice... arr3Sezóna léčivých květů bezuSezóna bezových květů je tady a je čas připravit si nějaké léčivé pochoutky na zimu. Lulalu recept... arr3Chcete mladistvou, hydratovanou pleť.....Podle výzkumů profesora aplikované kosmetické dermatologie z univerzity v Neapoli, Pierfrancesca... arr312 potravin pro mladistvou pleť1.Avokádo Krásné zelené, tučné ovoce, obsahuje mononenasycené mastné kyseliny, díky nimž dokáže... arr3NYNÍ PRO VÁS DOPRAVA ZDARMA NAD 450,-KčVyužijte na počátku školního roku v LULALU senzační dopravu zdarma nad 450,-Kč! Máte na výběr velké... arr3Reflexní masáž obličeje Lulalu bambuckým máslemReflexní masáže obličeje nejsou příliš známé, zato velice jednoduché a účinné k péči o obličej,... arr308.03.2015 Jak vznikl MDŽHezkých a milých dní je v dnešní uspěchané době čím dál tím méně a tak je fajn snažit se zpříjemnit... arr3Seznamte se s unikátním africkým černým mýdlem  100% originální africké černé mýdlo pro zdravou pokožku a vlasy. Již několikátým rokem pro Vás... arr327.03. Africké černé mýdlo LulaluAfrické černé mýdlo, tradičně po staletí vyráběné africkými ženami, jehož obsahem je obyčejně... arr3FUROSHIKI JAPONSKÉ BALENÍFUROSHIKI - překrásný způsob jak balit dárky pocházející z Japonska. Dárky, ale i ostatní předměty... arr31.02 Sv.ValentýnLulalu má rád všechny svátky a tak proč nevyužít den Sv. Valentýna jako záminku pro krásně strávený... arr3Tipy pro ošetřování očního okolíLULALU TIPY NA OŠETŘOVÁNÍ CITLIVÉHO OČNÍHO OKOLÍ Jemná pokožka očního okolí je v ohrožení ať už... arr324.11.2013 Saunování, pohoda před VánociSaunování, Lulalu tip, jak získat energii a oživit pleť před Vánoci Vážení a milí milovníci... arr3Jak poznáte silikony v kosmetice?Jak poznám silikony ve složení? Silikony ve složení (INCI) jednoduše poznáte podle přípon CONE,... arr330.11.2013 DOPŘEJTE DĚTEM TO NEJLEPŠÍJistě si lámete hlavu vždy, když nakupujete kosmetiku pro svého potomka, jaký krém pro ochranu jeho... arr31.10.1013 Co mám dělat s tou cuketou?V čem je cuketa dobrá, jak ji můžeme využít ve prospěch naší krásy? Je docela dobře možné, že... arr31.5.2014Lulalu jásá! Květen, měsíc lásky je konečně tu! Oslavme jej báječnou náladou, skvělými vztahy a... arr3Lulalu svačinka proti celulitiděJistě už se okukujete jak budete vypadat v letním oblečení a v plavkách.  Zde je Lulalu ověřený... arr3Zimní tipy na promazávání atopického ekzému a suché pokožkyLULALU: Jak si pomoci proti atopickému ekzému a suché pokožce v zimě Péče o ekzematickou pokožku... arr3Rozdíl mezi bambuckým máslem a bambuckým krémemRozdíl mezi bambuckým máslem a bambuckým krémem a jeho kvalitou Bambucký krém versus bambucké máslo... arr3Využívejte kouzelných účinkŮ Lulalu nerafinovaného bambuckého máslaLulalu 100% nerafinované bambucké máslo prémiové kvality A má snad nejširší spektrum účinků ze všech... arr3Veganské balzámy na rtyNaši milí milovníci Lulalu nerafinovaného bambuckého másla, mnoho lidí se ptá, zda LULALU BALZÁMY NA... arr323.12.2013 Vážené nerafinované bambucké máslo vyprodánoVážení a milí milovníci čerstvého nerafinovaného bambuckého másla, vážené nerafinované bambucké... arr313.01.Milujeme Lulalu bambucké másloLulalu nerafinované bambucké  máslo jste si oblíbili tak, že jsme se ještě nestihli ohlédnout za... arr3Lulalu pravé mořské houbyVáš osobní kousek moře v koupelně......a to doslova, protože důležité látky si houba uchovává i po... arr3Zimní tipy proti lámání a padání vlasůLulalu Zimní tipy proti lámání a padání vlasů Zima a mráz vlasy vysušují, a to i přes to, že... arr36.12. Vážené nerafinované bambucké máslo ZNOVU VYPRODÁNOVážení a milí milovníci nerafinovaného bambuckého másla, vážené nerafinované bambucké máslo ve... arr34.10.2013 Jak moc platíte za vodu v kosmetice?Kolik platíte za spoustu vody a škodlivé syntetiky v kosmetice? Média často poukazují a varují nás... arr3Proč nakupovat krémy z NERAFINOVANÉHO BAMBUCKÉHO MÁSLA ?Proč svojí pleti a vlasům dopřávat krémy z nerafinovaného bambuckého másla? Kvalita bambuckého... arr315.02. 6 RYCHLÝCH LULALU TIPŮ NA ZLEPŠENÍ STAVU KŘEČOVÝCH ŽIL1.Žilní stěny potřebují neustálý přísun speciálních živin, které posilují stěnu, zabraňují úniků... arr35 KROKŮ PROTI AKNÉ s čerstvým Lulalu nerafinovaným bambuckým máslemAkné, nepěkné půpínky, vyrážka, typické a otravné projevy akné, které se těžko zakrývají, je lépe se... arr320.09.SUPERFOOD PRO VAŠI PLEŤBambucké máslo a krémy z bambuckého másla jsou bez nadsázky tou nejvýživnější potravou tzv.... arr3Sluneční záření a ochrana pletiKdo by neměl rád slunce a uvolněnou náladu, kterou přináší, nyní v parných dnech je ale potřeba... arr305.01.2015 Doprava DPD pro velký úspěch zrušena, sháníme pro Vás nového přepravního kurýra.arr3SLUNĚNÍ LULALU 4 DRUHY FOTOTYPŮPŘED TÍM, NEŽ SE BUDETE VYSTAVOVAT SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ, JE PRO VAŠE ZDRAVÍ A KRÁSU VAŠÍ POKOŽKY... arr35.10. 2013 Recept na víkendLulalu hřebíčková ústní voda Pro Ty, co se zajímají o přírodní ingredience v přípravcích a rádi si... arr323.09.Jak si vyrobit homemade lak na vlasyLaky na vlasy patří mezi nejpříšernější chemické látky, nacházející se v naší koupelně, dusící... arr3Dárečky pro všechnyLulalu má pro Vás, naše milovníky čerstvého nerafinovaného másla a produktů z něj vyrobených, vždy... arr318.10. 2013 Jak neroli účinkuje?Jaké jsou účinky Neroli na pleť a duševní pohodu? Olej z Neroli se získává destilací z květů stromu... arr3Bambucké máslo pro atopikyÚčinky přírodního nerafinovaného bambuckého másla a kyseliny linolové na alergie, atopický ekzém,... arr310 negativních vlivů kouření na stav pleti Špatná pleť – kouření chronicky zbavuje pokožku kyslíku a živin, proto mají někteří kuřáci... arr3VÝSLEDKY ! Soutěžte o luxusní krém Lulalu DeSoleil! Do 30.06.2015Milí příznivci nerafinovaného bambuckého másla Lulalu. Trochu si zasoutěžte, prostudujte eshop... arr3Nerafinované bambucké másloDISKUZE: Nerafinované bambucké máslo, nejlepší přítel naší kůže a vlasů 20 důvodů proč požívat... arr3Nebezpečné syntetické látky v kosmetice, čtěte etiketyV tomto článku bude Lulalu postupně zařazovat informace o syntetických chemických látkách v... arr38.10.2013 Skořicový nápoj pro nachlazenéLulalu zdraví všechny, zejména Ty, kteří o se víkendu nachladili a přináší návod na skořicový nápoj... arr3Jak si vyrobit homemade cukrový scrub s bambuckým máslemLevandulový cukrový scrub Pokud Vás trápí suchá pleť, bez života a lesku, vyrobte si doma... arr3Lulalu Valentýn 2015Připravte se na Valentýna 2015 stylově. Svátek zamilovaných se slaví 14 .února, lidé si vyměňují... arr312.10.1013 Nevíte co s jablky ?Lulalu domácí jablečný ocet pokud se Vám letos urodila spousta jablek a nevíte co s nimi, Lulalu... arr325.08. Bambucké máslo na podbradekZbavte se podbradku s nerafinovaným bambuckým máslem! Podbradek si lidé mylně spojují s obezitou... arr33 Jednoduché způsoby jak být před Vánoci ve forměVšichni chceme být před Vánoci fit a ve formě. Lulalu Vám nabízím tři jednoduché způsoby, které... arr327.08. Jak vyzrát v sychravém počasí na suchou pleť?  Jak vyzrát s Lulalu v sychravém počasí na suchou pleť? Na podzim a v zimě trpí kůže velkým... arr31.09. Jak zabránit vzniku strií v těhotenství?Strie a těhotenství, prevence jejich vzniku Mezi časté následky těhotenství patří vznik strií,... arr3Jak 100% nerafinované bambucké máslo působíJak 100% čisté nerafinované bambucké máslo působí? Organické bambucké máslo je silný antioxidant,... arr326.09.Jak na stařecké skvrny?Jak odstranit tmavé skvrny v obličeji, stařecké skvrny Tmavé skvrny v obličeji a na rukou....... arr313.09. 3 Účinné vitamíny proti celulitidě3 účinné vitamíny proti celulitidě Krásný, 13.páteční den 2013, pokud už léta neúspěšně bojujejte... arr3KDYŽ NEMŮŽETE V NOCI SPÁTNičí Vás nespavost? Nakupujte v LULALU po nocích....a dostanete vždy dárek. Občas se nám stane, že... arr3PARABENY  Parabenům, z čeho se vyrábí, kam se přidávají a jak nám škodí  se zde Lulalu bude podrobněji   v... arr3arr3

KONTAKTY

VOLEJTE LULALU
HOT LINE: 602 22 00 33
v případě, že se Vám nemůžeme ihned věnovat
lulalu@lulalu.cz

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 296 Kč
naše cena 292 Kč

FILTRACE NERAFINOVANÉHO BAMBUCKÉHO MÁSLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.